Informasjonsmøte om grunninntekt

Vi inviterer til åpent møte med styret i nystiftede Haugaland Grunninntektforening. Styret vil presentere seg selv og informere om hvorfor grunninntekt kan bli en redning for samfunnet.

Møtet skjer i andre etasje hos Totalen Kaffebar lørdag 29.08.20 kl. 14.00-16.00.

Det vil bli rom for en åpen debatt om grunninntekt/borgerlønn, fordeler og ulemper, en fremtid med kamp om arbeidsplasser, fare for økt klasseskille, m.m.

Vi ønsker at grunninntekt skal bli utbetalt ubetinget. Ingen skal trenge å gjøre seg fortjent til den. Man får det fordi man er et menneske født inn i et kapitalistisk samfunn som stadig effektiviseres. Mennesker blir grunnet ny teknologi overflødige i de gamle jobbene sine og blir sittende igjen uten nok inntektsbringende arbeid.
Grunninntekt tar bort skammen og stigmatiseringen ved å motta offentlige ytelser. En grunninntekt vil øke verdigheten særlig for dem, men også for alle andre som driver med ulønnet virksomhet og for de som har vært uheldige i livet.

Haugaland Grunninntektforening er underlagt av BIEN Norge (Basic Income Earth Network) som er et internasjonalt nettverk som jobber opp mot grunninntekt.

Facebookevent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.